NA PRODAJU DVA PLACA NA TARI I APARTMAN U MOKROJ GORI

Prodaje se izuzetna lokacija na Tari, jedna od najlepših a nalazi se na 1380 m n. v. U ponudi su dva prelepa placa ukupne površine 69,93 a KO Kremna 1154 i 4328, uknjiženo 1/1.

Na samom placu nalazi se izvor vode a na udaljenosti od oko 110 m se nalazi poznati izvor Bogdanovac. Jedan od placeva je dobrim delom pod divljom borovnicom.

Prilazni put do lokacije je iz dva pravca povezana sa glavnom saobraćajnicom na relaciji Mokra Gora, skijalište Čarobni breg, Sekulić, Zaovine, Mitrovac.

Lokacija ima svoju autonomiju, mir i istinskim ljubiteljima prirode pruža potpuni doživljaj!

Cena je 1500eur/ar ukupno 105000 eur, moguć dogovor sa ozbiljnim kupcem!

FOTOGRAFIJE PLACEVA

U ponudi je takođe potpuno sređen apartman lociran u samom centru Mokre Gore, faktička površina 42m2 sa velikom terasom, topao i ušuškan!

Izuzetno atraktivan apartman, nalazi se u samom centru živopisne Mokre Gore. koja je locirana između Tare i Zlatibora. Mesto je proglašeno za najlepše turističko selo na svetu 2021. godine! U blizini je čuvene Šarganske osmice kao i etno naselja Drvengrad (Kusturica), tu je i lekovti izvor Bele Vode kao i skijalište Iver i Čarobni Breg.

Apartman je u prizemlju t. j. sklopu stambene zgrade sa zasebnim ulazom, površine 30m2+galerija+antre i velika ograđena terasa.

Enterijer potpuno sređen urađen od drveta. Stolarija je od kvalitetnog drveta sa stop sol staklima i komarnicima na prozorima. Terasa je popločana kamenom, ograđena 3D panelnom ogradom i stavljena je nova tenda. Grejanje je etažno na struju a postoji i kaminska peć Rekord. Od režija se plaća samo struja jer su ostale komunalne usluge besplatne u Mokroj Gori. U apartmanu je sprovedena izvorska voda-gradski vodovod! Ispred apartmana postoji parking koji je uvek slobodan za više vozila. Odlična investicija bez ulaganja, za život ili za komercijalnu upotrebu.

Cena je 70000 eur.
U cenu apartmana ulazi komplet kuhinja sa belom tehnikom i peć.

Nekretnina je uknjižena 1/1 i direktna je prodaja od vlasnika!

Za slučaj kupovine obe nekretnine, moguć dogovor i korekcija cene!

FOTOGRAFIJE APARTMANA

Telefon:

+381621093588

E-mail: lifestyle.bluemoon@gmail.com