NA PRODAJU KUĆA NA TARI

Prodajem prostranu komfornu kuću na Tari na izvanrednoj, uzvišenoj poziciji, na 1000m nadmorske visine, okružena bogatom i ranovrsnom šumom i zelenilom. Potpuno uklopljena u prirodni ambijent, sagradjena u pravom stilu planinske kuće.
Korisna stambena površina: kuća 83 m2, odvojena letnja kuhinja 20m2, plus pomoćne zgrade ozidane od čvrstog materijala (garaža, radionica, ostava, kokošinjac, svinjac). Okućnica iznosi 45 ari. Prizemlje kuće se sastoji od velikog predsoblja, kuhinje, trpezarije, velikog dnevnog boravka, kupatila i ostave za drva. Sprat poseduje veliko predsoblje, 5 tipskih soba: 4 dvokrevetne (po 2 spojene terasom), 1 jednokrevetna i toalet. Kompletna stolarija, ugradbeni plakar u kuhinji i lamperija u sobama predstavlja raritet i kvalitet, radjeni ručno, unikatni rad meštanina iz sela. Velika popločana terasa na ulazu u kuću pruža predivan pogled na netaknutu lepotu Tare. U sastavu odvojene letnje kuhinje nalazi se predsoblje, pušnica i drvljanik. Veliki voćnjak iza kuće zasađen šljivama, jabukama i kruškama.
Od glavnog puta do kuće vodi privatan put.
Papiri uredni, kuća uknjižena, idealno za turističko izdavanje (jezero Perucac udaljeno 30 km), proširenu porodicu ili lično uživanje.
Za sve ljubitelje netaknute prirode i čistog vazduha jedinstvena prilika za sopstveni raj za oči i mir za dušu. Atraktivna destinacija koja nudi obilje raznovrsnog sadržaja.
Kuća se prodaje kompletno nameštena i opremljena.
Takodje na Tari posebno prodajem 45 ari šume na 3 različite lokacije.
Moguća zamena za stanove u Beogradu.

Telefon:

+381638994474

E-mail: goro9stas@gmail.com