Na prodaju Lux apartman na Tari

Lux apartman, dvosoban, sa dve terase, na obodu šume u centru Kaluđerskih Bara, površine 55m2 i grejne površine 44m2. Apartman je uknjižen i odmah useljiv. Nalazi se 8 min. od restorana Jeremičak i 12 min. hoda od hotela Omorike u mirnom kraju okruženom šumom. Apartman ima dve spavaće sobe sa po dva kreveta i jednim plakarom, dnevnu sobu sa trpezarijom, kuhinjom i kupatilom. Ima dve terase, vecu i manju na kojima se nalaze drvene klupe i stolice. Nalazi se na placu od 422m2 od kojih polovina pripada ovom apartmanu. U dvorištu se nalazi i velika metalna ljuljaška i suncobran koji pripadaju ovom apartmanu.

Apartman je kompletno opremljen sa svom mogućom opremom i uređajima (frižider, klima, veš mašina, ugradna grejna ploča, mini pećnica, pegla, fen, komplet posuđe, escajg, sušilica za veš, daska za peglanje, tepisi, fen, kišobrani, komplet posteljine, itd.). Telefonska linija, kablovska televizija i brzi internet su uvedeni. Na prozorima su postavljeni komarnici. Nova sigurnosna aluminijumska vrata “Bosal” su naručena i uključena u cenu apartmana (montaža početkom septembra).

Apartman je idealan za za iznajmljivanje ili za porodicu sa decom budući da ima dve potpuno odvojene spavaće sobe. Apartmanu pripadaju dva parking mesta.

Sama kuća je izgradjena pre 5 godina od kvalitetnih materijala i sa 10cm termičkom izolacijom. Ispod ovog apartmana se nalaze još dva manja apartmana u prizemlju. Grejanje je na struju sa norveškim radijatorima (jedan veliki za dnevnu sobu i po jedan manji za spavaće sobe). Postoji opcija za ugradnju kamina na drva.

Cena: 71.000 EUR
Plaćanje samo za keš.

Telefon:

063 1044 703 – Edvard Čanji

Lokacija na Google mapi